Workshops

Scroll ned for at læse om vores søvnkurser

på skønne Comwell Borupgaard v. Snekkersten d. 2. og 10. marts 2024


I Thuen og Kudsk udbyder vi workshops både sammen og hver for sig. Ønsker du at arrangere en workshop inden for temaer nogle af nedenstående temaer, så giv endelig lyd:


 • Værdiarbejde (ud fra en ACT-ramme (Acceptance and Commitment Therapy
 • ACT mere generelt (kan tilpasses jeres behov)
 • Præstationsoptimering for sangere og musikere
 • Stå frem - slip præstationsangst, når du skal tale foran en gruppe
 • Søvn - lær at forstå og forbedre din søvn med metoder fra kognitiv terapi og hypnoterapi


Hvis du er interesseret i at deltage i én eller flere af ovenstående workshops, så kontakt os, og så får du besked, så snart vi planlægger de næste.


Næste planlagte workshop handler om den vigtige SØVN, og du kan læse mere her:
Søvnkursus i skønne omgivelser på Comwell i Snekkersten!

Vi afholder kurset 2 gange i marts, hhv. lørdag d. 2. marts og søndag d. 10. marts 2024

Vi gentager vores kursus om søvn, og denne gang øst for Storebælt i smukke Nordsjælland!"Jeres råd og vejledning har hjulpet mig til at sove væsentligt bedre - TAK for det!"

"Gad vide, om jeg er blevet forhekset i lørdags - jeg sov 10 timer med kun en enkelt opvågning"


“Vi ønskede at få nogle strategier til, at ændre vores dårlige søvnrytme og det fik vi og mere til. Tusinde tak for jeres professionelle tilgang og jeres faglighed”


“Dette kursus har givet mig mange nye redskaber og viden omkring området.

Hypnosen er jeg blevet særlig glad for at bruge. Den slår mig helt ud, næsten hver gang.

Stor anbefaling herfra”


Sådan lød den feedback, vi modtog efter sidste søvnkurser, og vi glæder os til at sætte fokus på den vigtige søvn igen. Vi deler ud af al vores viden, værktøjer og øvelser og bruger hypnose på dagen, herunder bl.a.:


 • Viden om, hvad søvn er, og hvad der fremmer og hæmmer god søvn
 • Vejrtrækningsøvelser
 • Øvelser til beroligelse af nervesystemet
 • Redskaber til bekymringshåndtering
 • Øvelser til selvhypnose
 • En lydfil med en søvnhypnose, som du får med hjem og kan bruge fremoverMed en hel dag til rådighed er dette en rigtig god mulighed for at vende et negativt søvnmønster. Vi arbejder dagen igennem med beroligelse af nervesystemet og og gennem hypnose hjælper vi  dine tanker om søvn på rette vej. Du får en masse konkrete redskaber med dig hjem, du får afprøvet dem alle sammen på dagen, og du får hjælp til at komme helt ned i gear. Dette er et optimalt udgangspunkt for at få det bedste ud af dine nye redskaber. 


“Tak for sidst, det var virkelig en god dag for mig. Efterfølgende har jeg fortalt alle der overhovedet har gidet høre noget om søvn workshoppen og min oplevelse med det - for sikke en øjenåbner det har været for mig. … Nu falder jeg i søvn nærmest øjeblikkeligt når jeg har opvågninger, jeg starter lydfilen høre måske et eller to minutter så sover jeg. Det er virkelig en åbenbaring for mig, den sidste uge har jeg sovet bedre end jeg har gjort i de sidste 12 år.”


“En meget givende dag for mig, som gav mig mod på, at jeg selv kan gøre noget aktivt ift. min søvn”


“På kurset fik jeg både ny viden og afprøvet flere forskellige teknikker.

Jeg har efterfølgende prøvet flere derhjemme, og jeg kan mærke, at jo mere jeg træner dem, jo bedre bliver jeg. Det er skønt at mærke, at jeg faktisk selv kan gøre noget for at ændre på dette.”


Alt det praktiske


Prisen for søvnkurset er kr. 2350. Prisen er inkl. lækker forplejning, som indebærer let morgenmad, dejlig frokostbuffet, kage og selvfølgelig kaffe og te. 


Datoerne er hhv. lørdag d. 2. marts og søndag d. 10. marts 2024 fra 8.30 til 16.00. Der er fortsat få ledige pladser begge dage.


Tilmelding - og husk at skrive, hvilken dato, du gerne vil deltage - til thuenogkudsk@gmail.com

Vi glæder os til at se dig!


Bedste hilsner fra Ulla og Anne-Kirstine


Ulla Kudsk Jensen er selvstændig terapeut i Kudsk Coaching. Hun er hypnoterapeut, mastercoach og har en baggrund som operasanger på Det Kongelige Teater. 

Hun ved en masse om, hvordan man holder sig i god mental og fysisk balance. Som sanger ved hun selvfølgelig også alt, hvad der er værd at vide om vejrtrækning. Oven i dette har hun dyrket yoga og mediteret i flere årtier og ved derfor en masse om at berolige nervesystemet.

Som terapeut har Ulla gennem de seneste 10 år specialiseret i bl.a. angst, præstation, musikercoaching og selvfølgelig SØVN!  


Se mere på www.kudskcoaching.dk


Anne-Kirstine Thuen er autoriseret psykolog og specialistgodkendt i sundhedspsykologi af Dansk Psykolog Forening. Hun har arbejdet med terapi i +10 år og har til dagligt egen praksis. Hun er efteruddannet i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og hypnoterapi og er interesseret i alt, hvad der handler om krop/psyke-samspil. Hun har værktøjskassen fuld af redskaber, der kan berolige et overaktivt nervesystem. I klinikken ser hun mange med stress, angst og forskellige kropslige lidelser samt selvfølgelig søvnproblemer. Både hvor søvnen er det primære problem og der hvor søvnen er et sekundært problem sammen med fx stress.


Se mere på www.psykologthuen.dk